0 I Ikke kategoriseret

2 middage på Barr – på 1,5 uge…

Wienerschnitzel, marvben, sønderjydske vafler og et øl-kort(fra himlen) i stedet for et vinkort. Det nye spisested ‘Barr’ på Christianhavn er godt. Rigtig godt. Så godt, at jeg 4 dage efter at have været der første gang, måtte booke et bord igen.

‘Barr’ er placeret i et af de mest ikoniske restaurant lokaler i Danmark – Noma’s gamle. Jeg synes René Redzepi, som også er inde over Barr, (igen) viser højt niveau af coolness, ved at åbne lige netop ‘Barr’ i lokalerne. Hvad skulle kunne efterfølge Noma, uden at folk sad og følte sig skuffede? Noget helt andet, er svaret. Noget uprætentiøst. Men stadig med et tårnhøjt kvalitets- og ambitionsniveau – ledet af køkkenchef og Aarhus top dogg: Thorsten Schmidt.

Øl i lange, smukke baner:

Gammeldaws fedt til brødet:

Marvben (en af mine favorit-spiser)

Frikadeller med kål:

Helt rigtig schnitzel:

Dessert, øl og to uhyggeligt dygtige og dejlige kokke: Thorsten Schmidt og Andreas Bagh:

Hvordan mæt ser ud:

Kom afsted folkens!:

Velbekomme og god uge!

Julie

 

Læs flere indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar