0 I Ikke kategoriseret

Daddys BBQ Ribs – how to

FullSizeRender 15

Dansk sommer. Nyslået græs i haven. Kølig hvidvin i glas eller kolde øl med skummende top. Jordbær. Ærter. Is. Vejfester. OG GRILLMAD ENDELIG. Giv pølserne en pause, og lav disse american spareribs istedet.

Min fars måde at gøre det på, synes jeg er bedst:

8 ’sider’ spareribs

Chilisauce (stærk) efter smag

8 spsk sød chilisauce

6 fed hvidløg (presset)

6 dl ketchup

6 dl brun farin

2 spsk røget paprika

8 spsk teriyakimarinade (kan købes i de fleste velassorterede supermarkeder)

Maldon salt

Friskkværnet peber

 

Vask din ovns dybe bageplade og ovnrist.

Indstil din ovn på 150 grader varmluft.

Kom 4 dl vand i bagepladen. Giv dine spareribs en god omgang salt og peber over det hele. Lig ovnristen ovenpå bagepladen, og lig ribsene på risten.

Sæt det hele forsigtig i ovnen og ‘damp’ dine ribs i 3 timer.

Lav din marinade.

Tag dine ribs ud, kom dem i en bradepande og giv dem marinaden på. Lad dem stå og trække en times tid.

Tænd op i grillen.

Gril dine ribs 10-12 minutter eller indtil de har fået god farve og er glinsende. Husk at gemme marinaden, der er løbet ned i bradepanden under marineringen, så du kan pensle med den resterende marinade på ribsene, mens de grilles.

 

Oh danske sommer (med amerikanske spareribs)!

Velbekomme

Julie

 

 

 

Læs flere indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar