1 I Ikke kategoriseret

Hjælp mig og få min marmelade og kogebog!

Kære venner. Jeg er så taknemmelig over jer der læser min madblog og følger mig på instagram og twitter – og jeg vil møde jer og give lidt igen! Derfor har jeg sagt ja til at deltage i udfordringen ‘Det stærkeste netværk’ den 4. og 5. maj(torsdag fredag) næste uge. Jeg får nogle udfordringer, jeg ikke kender til endnu, men som jeg kommer til at poste om i de dage. HVIS du så er så sød at dukke op og hjælpe mig, lover jeg bestikkelse i form af verdens bedste hjemmelavede marmelade til alle og hver 4. fremmødte modtager en signeret udgave af min kommende kogebog ‘Kærligheden til mad’ – før alle andre.

Kom i din kalender, at du skal holde øje med min instagram den 4. og 5. maj og så håber jeg så meget at vi ses!

Kram Julie

PS: foto af mig af Columbus Leths foto af min marmelade til min kommende kogebog ‘Kærligheden til mad’.

Læs flere indlæg

1 Comment

  • Besvar
    Rikke Hansen
    15. oktober 2017 kl. 11:16

    Kæmpestor krammer herfra. Hvor er du bare sød og smuk

  • Skriv en kommentar