15 I Ikke kategoriseret

Jeg er det nye ansigt for Beauté Pacifique

Reklame. Mad til min hud. Det sker til tider, at jeg får spørgsmål (også herinde) omkring min hudpleje og make-up rutine. Det vil jeg besvare noget af her (med en video!) samtidigt med, at jeg kan bringe en nyhed: Jeg er så heldig, at være blevet ambassadør for et hudplejemærke, jeg i forvejen har brugt i mange år: Beauté Pacifique. Særligt for deres SuperFruit Skin Enforcement serie, der hjælper dig med at forebygge og reducere fine linjer.

Jeg tror, at Beauté efterhånden havde læst en del interviews, hvor jeg gang på gang nævnte, at jeg var vild med deres produkter (bl.a. deres muddermaske, puffy eyes gel og fugtmaske har jeg altid været stor tilhænger af) og forbarmede sig over mig, og vi blev enige om et samarbejde! Jeg er hvert fald meget glad og synes det er en stor ting at ‘få en kampagne’, som var man en stor Hollywood-stjerne;)

Vi kan allerede forkæle DIG lidt, da vi starter samarbejdet ud med følgende konkurrence:

Skriv Beauté Pacifique i kommentarfeltet herunder OG gå ind og følg  http://instagram.com/beautepacifique_official på Instagram. Så er du med i konkurrencen om en SuperFruit Skin Enforcement serie fra Beauté. Jeg trækker 3 vindere allerede på fredag. Vinderne bliver kontaktet direkte af Beaute Pacifique i næste uge.

Vi kommer til at fortælle jer mere om produkterne gennem det næste år, men I kan læs lidt mere her:

http://beaute-pacifique.com/Shop/superfruit/default.aspx

Og til sidst, har vi lavet en video omkring min morgenrutine (rens, pleje og make-up) her:

Hav en skøn uge og pas på dig selv og din hud i kulden!

Velbekomme

Julie

Læs flere indlæg

15 Kommentarer

 • Besvar
  Louise
  31. oktober 2017 kl. 18:19

  Beauté Pacifique❤️❤️❤️

 • Besvar
  Liv Frøslev
  31. oktober 2017 kl. 20:24

  Beaute pacifique

 • Besvar
  Nerma Sasivarevic
  1. november 2017 kl. 8:02

  Beauté pacifique

 • Besvar
  Sally Ezzeddine
  1. november 2017 kl. 8:54

  Beauté Pacifique

 • Besvar
  Caroline Maigaard
  1. november 2017 kl. 9:07

  Beauté Pacifique

 • Besvar
  Kristine Sørensen
  1. november 2017 kl. 9:50

  Beauté pacifique 😍

 • Besvar
  Katrine nørgaard
  1. november 2017 kl. 9:53

  Beauté pacifique

 • Besvar
  Charlotte E
  1. november 2017 kl. 10:26

  Beauté Pacifique

 • Besvar
  Karen Marie
  1. november 2017 kl. 12:20

  Beauté Pacifique

 • Besvar
  Rosa
  1. november 2017 kl. 14:26

  Beauté Pacifique

 • Besvar
  Ida
  1. november 2017 kl. 14:55

  Beauté Pacifique ❤️

 • Besvar
  Lene Pedersen
  1. november 2017 kl. 17:00

  Beauté Pacifique

 • Besvar
  Birgitte
  2. november 2017 kl. 6:38

  Beauté Pacifique

 • Besvar
  Charlotte Petersen
  2. november 2017 kl. 14:31

  Beauté Pacifique 🍀🙏🏼❤️

 • Besvar
  Lise
  4. november 2017 kl. 16:49

  Beaute Pacifique😍

 • Skriv en kommentar