0 I Ikke kategoriseret

Min 28. fødselsdag(suge) – opløb

Jeg kommer fra et rigtig godt hjem, og manglede ikke noget. Men mine søstre og jeg var aldrig forkælede – udover på vores fødselsdag. Min familie var så god til at fejre fødselsdag, at det altid vil være en hel særlig ting for mig. Ikke bare min egen, skal det siges. Jeg går ligeså meget op i fødselsdag for dem jeg holder af. Jeg elsker at fejre, og synes det er en fin mulighed for lidt ekstra glimmer i hverdagen, og for at minde folk om, at jeg værdsætter at de blev sat i verden.

Jeg holder mange arrangementer i forbindelse med min fødselsdag, og mine søde venner og familie ved efterhånden at dagen er speciel for mig, og laver tit søde tiltag – en frokost eller et glas vin med dem fx. Derfor er det gået hen og er blevet mere end uge end een dag. Noget jeg er vild med og nyder i fulde drag. Synes alle burde tage en fødselsdagsuge. Du har fortjent det!

Min fødselsdagsuge startede fredag den 25. november med, at min pr-agent og veninde Elisa Lykke tog mig til middag på El Nacional, der serverer latinamerikansk mad og magaritas, som hun ved jeg elsker.

Om lørdagen tog min ven, der også fungerer som fotograf i min produktionsvirksomhed, mister Kristoffer, mig til morgenmad på et af mine favoritsteder: D’Angleterre. Har været så heldig at bo der fra tid til anden, holder mange af mine møder der og er vild med deres mad. Fik en omelet med det hele og Kristoffer gik ombord i æg og hollandaise.

fil-07-12-2016-11-43-23

Kristoffer og hans bror fungerede senere på aftenen som mine dates, da jeg skulle uddele prisen får årets kvindelige hovedrolle til Ekko Shortlist, som er en prisuddeling for kortfilm i Danmark. Udover en fantastisk foodtruck parkeret lige udenfor med burgers med fried chicken (en af min yndlingsting i denne verden), var aftenens klare højdepunkt, at Julie Christiansens film ‘Et lift’ vandt Ekko Short prisen – tillykke min skat. Så glad for at kunne fejre med dygtige dig! Og tillykke til Sara Boberg som vandt årets kvindelige hovedrolle. Se vinderfilmene gratis på http://www.ekkofilm.dk/

fil-07-12-2016-11-35-54 fil-07-12-2016-11-36-14

Søndagen blev brugt som jeg elsker: indkøb af lækre råvare og så madlavning hele dagen med min veninde Nicole Punzi. Og sneg så en middag ind om aftenen med min veninde Betina med fisk og skaldyr på Fishmarket.

fil-07-12-2016-11-49-55

Mandag slappede jeg af, da jeg godt kunne se, at weekenden ikke havde fået for lidt.

Dagen før min fødselsdag, tirsdag, havde min veninde Britt inviteret mig til frokost på Bistro Boheme. Hvis du tager derind skal Thøstesen spejlæg prøves.

fil-07-12-2016-11-15-06

fil-07-12-2016-11-24-44 fil-07-12-2016-11-25-01

fil-07-12-2016-11-16-21

Derefter gik turen videre. Et enkelt glas glögg med en af mine ældste venskaber, frøken Charlotte Borgmann http://aftertherobes.dk/ , udviklede sig, da kokken lod os prøve hans nye pæretærte – den var fænomenal og kæææmpe stor! :

fil-07-12-2016-11-17-29

Derefter var jeg klar til at ligge mig under et tæppe og sove et par dage, men mine skønne, sunde veninder, Nicole Punzi http://nicolepunzi.dk/ og Diana Carey http://naturesource.dk

havde inviteret til sund aftensmad på The Organic Lab. Holdt mig dog til en enkelt salat;)

fil-07-12-2016-11-18-26 fil-07-12-2016-11-19-15

Læs flere indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar