0 I Ikke kategoriseret

Min 28. fødselsdag(suge) – selve fødselsdagen

På selve fødselsdagen, onsdag, startede jeg dagen med morgenmad hos mine forældre med mine to lillesøstre. En tradition i familien. Hjemmelavede boller og varm kakao.

Derefter tog min søster Laura mig til italiensk frokost på Cantina, og så hentede vi lagkage hos La Glace, og brugte dagen hos Rigshospitalets børneafdeling. Jeg har oplevet en del sygdom med min familie, og ved hvor vigtig behandling og hjælp er i sådanne forløb. Hvis jeg kunne få tankerne hen på andet end sygdom for bare 5 minutter fra nogle af de seje børn derinde, var det min bedste fødselsdagsgave. Derudover er det altid vigtigt at være opmærksom på, hvad der sker i det samfund vi lever i, sundhedssektoren inklusiv, og at høre sygeplejerskerne, lægerne og de frivillige på afdelingen fortælle deres historier, og hvordan de oplever den nuværende situation.

Det er bare forkert, at børn kan blive så syge. Naturstridigt. Og hårdt for hele familien omkring dem – forældrenes værste mareridt. Vi må donere hvad vi kan til forskning og hjælp til dette område. Og også være opmærksomme på politisk hvem der prioriterer hjælp til os, når vi ikke længere kan hjælpe os selv. Jeg føler meget stærkt for hjælp til børn og unge, og det var også grunden til jeg startede Rich Without Money Foundation med Nicklas i sin tid. Stolt af at være formand for fonden og kontinuerligt at hjælpe børn og unge i nød gennem fonden. Tak til Rigshospitalets Børneafdeling for at have mig på besøg.

fil-07-12-2016-11-21-38

Efter besøget var man selvfølgelig påvirket og måtte lige tage nogle timer til at fordøje. Er meget taknemmelig over at være ved godt helbred indtil videre, og en jeg takker for det, er min træner og veninde Sara. http://healthyskinnybitch.dk/ Sara havde inviteret mig på middag på Kokkeriet om aftenen, og synes det var fint i tråd med dagen. Livet skal leves, nydes og værdsættes mens vi kan.

fil-07-12-2016-12-19-10

Torsdag blev fejringen af lidt mere professionel karakter. Tv-serien ‘Heartless’, hvor jeg er heldig at have en af hovedrollerne blev solgt til HBO Nordic, hvor man så også kunne se den (udover Netflix) fra 1. december. Derudover var der gensyn med TV2’s julekalender ‘Ludvig & Julemanden’, hvor jeg spiller Den Indemurede Pige. Og jeg holdt forretningsfrokost med dygtige mænd fra Jylland, og underskrev en kontrakt jeg snart må fortælle jer mere om.

fil-07-12-2016-11-23-43 fil-07-12-2016-12-26-17 fil-07-12-2016-12-27-03 fil-07-12-2016-12-29-00

Fredag blev også brugt professionelt men mixet med stor fornøjelse, da min testning til min kogebog rykkede til min farmor, og vi blandt andet eksperimenterede med den perfekte flæskesteg – yum det blev godt!

fil-07-12-2016-12-30-44

Fødselsdagsugen blev sluttet af lørdag, med lækre cocktails på restaurant Umami, champagne og østers på Le Sommelier efterfulgt af middag og rødvin og slutteligt dans på Lusso. Jeg havde været lidt i tvivl om jeg ville holde en middag i år, da jeg skulle så mange andre fine ting i forbindelse med min fødselsdag, men besluttede mig ugen før, at jeg blev nødt til at holde noget og give tilbage. Det var dog også kort varsel og ikke alle kunne komme, men havde den dejligste aften med mine venner og søstre!

fil-07-12-2016-12-38-54

Tak til alle der har deltaget i denne crazyness af en uge! Glæder mig til jeres!

Af hjertet tak for hilsner og tanker fra alle jer derude. Mit 27. år var ikke det nemmeste, men vigtigt for mig. Ser frem til 28!

Kærlig hilsen Julie

Læs flere indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar