0 I Ikke kategoriseret

Mit 2016 på godt og ondt

Et år er lang tid, og de fleste oplever både op- og nedture. Jeg skulle igennem en af de hårdeste, mest knusende situationer i mit liv. I ved nok godt hvad jeg henviser til. Det var og er stadig en kæmpe sorg for mig. Men sådan er livet nogen gange. Og det er muligt at komme ud af en trist situation styrket.

Og jeg føler trods alt, at jeg går ud af året stærkere end da jeg gik ind i det. Jeg har skulle lære nogle ting, og lære at passe på mig selv lidt bedre i nogle situationer. Misforstå mig ikke: jeg er utrolig taknemmelig over, at være en skuespillerinde der altid har arbejdet så meget, som jeg har fået lov til. Men de fleste kriser og udfordringer jeg har skulle igennem i mit liv, har jeg skulle gå igennem samtidigt med, at jeg skulle stå på en scene eller foran et kamera, og give af mig selv og fra mit inderste. Noget der kan være svært og grænseoverskridende, når man på samme tid føler, at man slet ikke er hel eller ordenlig indeni. At stå på en scene foran flere 100 mennesker dagen eller bare timer efter fx et break-up, er ikke altid lige let. But the show must go on;) Du gør det. Tager dig sammen. Selvom du ikke tror det er muligt. Vi kan mere end hvad vi tror.

I år var jeg heldig, at få den fantastiske rolle som Amber von Tussel i musicalen ‘Hairspray’. En stor opsætning der kørte både i Tivoli og Boxen i Herning i mange måneder. Samtidigt kom mit første madprogram ‘Julies madselskaber’ ud, jeg lavede international presse og festival-arbejde på tv-serien ‘Heartless’ og jeg producerede min første egenproduktion – ‘SUPERmad’. Der har været en del (fantastiske) projekter at se til. Men igen måtte jeg gå gennem, hvad end jeg gik gennem privat, samtidigt med en 70-80 timers arbejdsuge. Og hvor det private ikke fik lov til at være så privat endda.

Derfor besluttede jeg, at min sommer og mit efterår skulle være så vidt muligt fri. Mine forretninger skulle stadig passes fuld tid, og jeg tog stadig nogle mindre optagelser og projekter ind. Men der blev takket pænt nej tak til større projekter indtil 2017. Jeg ville gerne rejse – meget. Jeg ville gerne være lidt i fred. Og jeg ville gerne gøre, hvad jeg havde lyst til. Ikke hvad der blev forventet af mig, ikke hvad der var smartest at gøre, men hvad jeg helt umiddelbart havde lyst til. Tage noget tid til at forsøge at heale ordentligt.

Jeg er enormt glad for jeg tog den beslutning. Jeg deler det med jer, da jeg gerne vil forklare, hvis jeg har virket lidt ‘væk’. Jeg har ikke været væk, jeg har bare været med mig selv. Jeg elsker at underholde jer på de forskellige måder jeg får lov til det på, men jeg lærer, at der skal være noget at give af, før det kan ske. Især med skuespillet.

Jeg har det godt, selvom ting tager tid. Føler mig mere i balance og kontakt med mig selv (beklager yogi-sproget;D) end jeg har gjort længe. Og jeg glæder mig ekstremt til at møde jer med mine nye projekter i 2017.

Lad hvad end der er sket i 2016 være lektier lært, oplevelser i bogen og minder vi deler. Vi må ikke være ofre for vores fortid. Vi kan alle have en tendens til, at gøre de hårde ting vi har oplevet, til en for stor del af vores historie. Tærske rundt i dårlige undskyldninger, beskyldninger, og blive ved med at bære nag. Jeg vil lære fra det ‘dårlige’, men jeg vil ikke hænge fast i det. Jeg vil have et positivt liv og påvirke dem jeg møder og kender positivt (ikke at det altid er nemt). Jeg vil vokse og komme videre og fremad. Og jeg ønsker det samme for alle andre.

Jeg har ikke noget nytårsfortsæt for 2017. Men jeg vil have fuld fart på – med mig selv med hele vejen.

Rigtig godt nytår til dig og dine.

Kærlig hilsen

Julie

Læs flere indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar