6 I Guides

Gaveideer til mor(og dig) – fra os der glemte!

Mors dag. Er I til det? Læs her hvad min mor fik af mig, få andre LÆKRE gaveforslag (og måske endda til dig selv) og find ud af hvad jeg synes om mors dag.

Jeg ved at de opfundne højtider kan være lidt fjollede, men synes egentlig det er fint til tider med en lille påminder om, at vi lige skal huske at fejre hinanden. Nåede ikke at sende noget på mors dag, men i ugen efter kom jeg efter det;)

Min mor er, som du måske allerede har læst herinde, noget af en mad-nørd. Hendes køkken ville kunne udkonkurre de fleste profesionelle køkkener. Og som man kan se på dette indlægs billede, tog hun os med i køkkenet fra en tidlig alder (med min søster Selma på nævnte billede)! Så en mors dag gave til hende, blev i år også køkken-relateret. Jeg har selv udskiftet den traditionelle frugt/grønt-skål vi alle har stående i køkken og/eller i stue, med en lidt mere luksuriøst udseende version – etageren! Da min mor så det i min lejlighed, hvinede hun, at sådan nogle måtte hun også have. Så jeg har givet hende en i hver farve fra Nordal, hvor jeg har købt min egen:

IMG_7727

https://nordal.dk/nordal-etagere-kageopsats

Og sådan ser den ud på mit spisebord, fyldt med eksotiske frugter:

FullSizeRender 8

Andre ideer:

Det bedste mandolin-jern til at få grøntsager i lækre bidder til sommerens salater:

IMG_7728

http://www.kunstogkokkentoj.dk/da/product/redskaber/mandolin-japansk-65cm

Min yndlings bodyscrub så vinter-huden kan komme af, og olie til at pleje det nye fine sommer-lag:

IMG_7731

http://karmameju.dk/product/salt-balm/foxy-salt-body-scrub-01-1

IMG_7732

http://karmameju.dk/product/body-oil/hope-body-oil-01

ELLER en lille sommerkrimi til mor (som du kan låne bagefter) af sejeste danske Sara Blædel, der nu også brager igennem i udlandet.

IMG_7733

https://www.saxo.com/dk/bedemandens-datter_sara-blaedel_indbundet_9788771801545

Som en ekstra ting, der måske kan virke lidt kedelig, men som jeg selv er ret glad for, er det nye økologiske proteinpulver jeg kommer i min morgensmoothie. Hun har efterlyst sundere morgenmads alternativer, og det her er altså hvad jeg selv bruger. Smoothien kan så udgøre et måltid, og jeg kan komme hurtigt ud af døren. Laver et opslag snart, hvor jeg kommer med bud på smoothies.

IMG_7735

https://linuspro.dk/proteinpulver-whey-proteinpulver-superfood/oekologisk-proteinpulver/?id=221

Hvis pengene er få, ville jeg lave noget personligt. Jeg ville bage en kage, lave en marmelade, lave hjemmelavet nutella eller en kurv med muffins. Skrive et håndskrevet lille kort. Det handler vel alt sammen bare om, at vi husker at sende noget ekstra kærlighed og respekt i retningen af den kvinde, der altid har haft vores ryg:)

Er du til mors-dag? Hvad gav du din mor?

 

Kærlig hilsen

Julie

 

 

 

 

Læs flere indlæg

6 Kommentarer

 • Besvar
  Camilla
  11. maj 2017 kl. 15:53

  Body Oil og pulver købt. Tjek. Oil til mama og pulver til mig. Snart bikinitid har jeg hørt høhø.

  • Besvar
   juliezangenberg
   12. maj 2017 kl. 4:42

   Lækkert!! Og phew ja… man må hellere til det;)

 • Besvar
  Maria
  11. maj 2017 kl. 21:12

  Nu er det jo først mors dag på søndag – men min mor får et armbånd med en særlig betydning bag, som blandt andet skal minde hende om at hun er en stærk kvinde og hun skal huske at passe på sig selv.

  • Besvar
   juliezangenberg
   12. maj 2017 kl. 4:41

   Du har da fuldstændig ret, jeg kom til at kigge til den engelske mors-dag. Så er jeg jo slet ikke for sent på den! Hvor lyder det som en fin ide med armbåndet, så har hun noget der minder hende om det og dig hver dag:)
   Kh Julie

   • Besvar
    Maria
    12. maj 2017 kl. 7:54

    Nej du er du faktisk lidt foran i tiden Julie 😉 Men ja et lille minde men med en stor betydning. Nu får hun også hendes 2 første børnebørn til sommer, så tænker jeg næsten ikke har kunnet finde noget som stikker dén gave – mormor til tvillinger 😉

 • Besvar
  Rikke Hansen
  14. maj 2017 kl. 15:20

  Ja, er til mors dag. Jeg har bare købt en sød, lille æske, hvor der er luksus marcipan i og er overtrukket med mørk chokolade formet som lækre hjerter.

 • Skriv en kommentar