2 I Ikke kategoriseret

Spiseligt julekort til dem jeg arbejder med

Uhyggelig god hjemmelavet hindbær marmelade og et lille brev. Jeg er fuldt ud klar over, at jeg er heldig med hensyn til, hvad jeg får lov til at lave af arbejde. Juletid er en fin mulighed for, at sende en tanke og tak til dem jeg har arbejdet sammen med i løbet af året. Vi har allesammen travlt – især i julen – men alt er en prioriteringssag, og jeg valgte, at det nok var mere klædeligt og på sin plads, at jeg brugte tid på at vise taknemmelighed end at se Netflix;)

Min hindbær marmelade, som er en familieopskrift, blev den spiselige gave og med den skrev jeg et personligt brev til alle. Jeg har spist marmelade i mange forskellige lande. Frankrig og England er især stærke på det område. Men den danske ’sylte’-kultur er også rigtig fin. Hemmeligheden til min marmelade er masser og masser af vanilje, rørsukker for dybde, moden frugt og lidt andre små-fif. Jeg lånte mine forældres proffe køkken, da der gik lidt stor-produktion i den;) Opskriften vil være i min kogebog næste år. Her er lidt fra processen:

img_2610

img_2588

img_2591

fullsizerender

img_2595

img_2599

img_2604

Tak Thomas for at give mig min første musical-rolle, som Amber i ‘Hairspray’, tak til Ronnie for at holde mig ud gennem alt vores arbejde på ‘Heartless’, der klarer sig så flot – især i udlandet. Tak til Sara for at holde min krop ved lige, så jeg kan spise endnu mere dejlig mad. Tak til Signe for at holde styr på mit look altid. Tak til Kristoffer for at lave de flotteste filmninger af de produktioner jeg producere. Tak til alle i de danske restauranter og cafeer jeg elsker at besøge. Tak til Mascha og Blogly for at få mit madunivers til at vokse! Tak til Elisa for at være den bedste pr-agent. Tak til mit hold! Og alle de andre fantastiske mennesker jeg får lov til at arbejde med. 2016 var vildt – lad os tage den endnu længere i 2017 – sammen. Uden jer, ville jeg bare være en gøgler på gaden:) Elsker jer alle.

Hvem har du der fortjener en ekstra tak dette år? Har du skrevet julekort på den ene eller anden måde?

Glædelig jul!

Julie

 

Læs flere indlæg

2 Kommentarer

 • Besvar
  Kenneth J.
  27. december 2016 kl. 12:49

  Damn, det ser lækkert og flot ud.
  Der skulle vel ikke være et glas i overskud…:-)
  Tak! for en masse inspiration.

  God Jul & Godt nyt år.

  • Besvar
   Kenneth J.
   15. maj 2017 kl. 12:50

   Hej Kennth J.

   Tusind Tak! for din kommentar.
   Mad er min store passion, så jeg er glad for jeg kan inspirere andre.
   Der blev desværre ikke nogen glas med marmelade i overskud, måske næste gang:-)

   Kærlig hilsen J.
   (Smiler:-):-):-))

  Skriv en kommentar