3 I Ikke kategoriseret

Thailand – Bagh on the beach

I forgårs fik jeg en af de vildeste madoplevelser i mit liv på en strand i Thailand. Enkel, elegant, stemningsmættet, autentisk og pakket med smag.

Jeg er i Thailand pt. Og her er mere en fantastisk. Kniber mig selv i armen over hvor heldig jeg er, at få lov at opleve disse eventyr. Nogle kan måske huske, at jeg var i Vietnam henover jul og nytår, så Asien er ikke fremmet, men jeg har aldrig været i Thailand før.

Naturen her, er det smukkeste jeg har oplevet. Jeg er på en ø der hedder Soneva Kiri. Laver en video om vores villa og øen i et af de næste Thailand indlæg.

Bliver først nødt til at dele, et af de vildeste måltider jeg har fået i mit liv.

Andreas Bagh, Head Chef af Marchal (Michelin restaurant på D’Angleterre) er blevet inviteret til at lave to middage på øen. Jeg er heldig at blive inviteret med. Det første af de to middag, var faktisk en frokost, der forgik på en strand i forgårs. Og jeg blev blæst bagover. På top 5 over bedste madoplevelser i mit liv.

Menuen:

IMG_7591

Young coconut gazpacho med olier lavet fra lokale krydderurter (de forskellige niveauer af smag i denne ret…. overlegent):

FullSizeRender 12

Ceviche på sea bass, rose æbler og urter fra øen (perfekt tempereret, frisk, syrlig, sprødt, blødt og lækreste parfumerede urter):

FullSizeRender 13

Grillet, marineret pork belly og grillet ananas (DEN VILDESTE RET NOGENSINDE):

FullSizeRender 11

Andreas Bagh er en stjerne var alle gæster udtalte enige om til denne middag. Jeg kan kun stemme i.

 

Kærlig hilsen fra Thailand

Julie

 

 

 

Læs flere indlæg

3 Kommentarer

 • Besvar
  Camilla
  11. maj 2017 kl. 15:49

  Ser for lækkert ud! Keep the updates coming! Og gerne Thai spise råd!
  Camilla

  • Besvar
   juliezangenberg
   12. maj 2017 kl. 4:42

   Kommer!
   Kærlig hilsen
   Julie

 • Besvar
  Nanna
  22. maj 2017 kl. 18:13

  Sådan nogle dejlige billeder 🙂 Tror man bliver så glad for at se tilbage på sådan nogle billeder, når man sidder i sin lejlighed en kold vinteraften 😀 🙂

  //Nanna

 • Skriv en kommentar