festtøj

Mit perfekte outfit til fest

I dag har hver en kvinde sin egen stil både hvad når make-up man også hvad angår tøj. Jeg skal på den røde løber på lørdag og jeg glæder mig bare rigtig meget. Sommerfuglene er allerede begyndt at melde sin ankomst og jeg kan mærke at det bare bliver en god aften. Det er et award show, og når jeg skal fotograferes, skal mit tøj altså være i orden, fra top til tå. 

Mit tøj er nøje udvalgt

Jeg skal da lige love dig for at jeg har fundet mig en side hvor der er en masse lækkerier til kvinder der elsker tøj. Der er en enhver stil og det hele er super unikt, hvis du spørger mig. Mit mål fra starten var, at jeg skulle have en kjole på og et par flotte stiletter. Og så har jeg min skønne pelsjakke, som jeg vil tage udover – jakken er naturligvis ikke ægte pels, da jeg er 100% modstander af ægte pels i enhver afskyning. Pelsen er pænest på dyret selv, ikke på mennesker. I mine øjne, kan man altså få lige så smukke uægte pelse, som også er billigere, så jeg kan ikke se årsagen til at købe ægte pels. Nåh, nok om det. Tilbage til mit outfit. 

Jeg fandt denne flotte kjole Malone Slim Kjole på siden. Den tiltalte mig bare lige fra første øjekast. Den er bare lige mig, både i farven, faconen og de unikke detaljer. Materialet har jeg også nøjet studeret, og materialet på denne kjole er 100% viskose, som både er varmt og åndbart. Jeg er af typen der kan fryse det ene øjeblik og svede det næste. Men skulle næsten tro, at jeg nærmede mig overgangsalderen. Men bare rolig, siger jeg til mig selv, der varer mange år endnu!

Det hele spiller bare

Farven jeg har valgt er lyserød, lakseagtigt. Jeg er personligt træt af sort og grå, som man faktisk også kunne få kjolen i. Jeg har fundet ud af, at lige præcis denne farver fremhæver min krop meget bedre end sort og grå eller andre farver gør. Jeg ikke nok med at den fremhæver min krop, så ser jeg også meget brunere ud og mit lyse hår, spiler bare rigtig godt. 

Dertil har jeg fundet et par høje, flotte stiletter. Jeg er ikke den helt vilde stilet-type, jeg går til daglig i sneakers, da jeg synes det giver en bedre gang og et bedre stedfæste. Min jeg er nok nødt til at lade mine sneakers blive hjemme, og hoppe i de skinnende stiletter, fordi sådan er kotumen bare når man skal fotograferes på den røde løber. Så sådan bliver det. 

Glæder mig for vildt

Nu når mit outfit er i hus, så kan dagen bare komme an. Jeg har planlagt hvilken hvordan min make-up skal side, så jeg umuligt kan blive stresset nu. Det hele er klar og parat og jeg glæder mig rigtig meget. Nu skal jeg en tur i træningscenteret, for kroppen holder sig jo ikke af sig selv.