Huse i Malaga

Køb et spansk hus i Malaga

Er du også fuldstændig forelsket i Malaga? Så er du langt fra alene med den passion. Der er efterhånden mange danskere, der har valgt at bosætte sig permanent i Malaga. Det er der mange gode grunde til at gøre, og flere steder er det blevet sådan, at du ikke behøver at lære at tale spansk, før du flytter dertil. Langt hen ad vejen kan du nemlig klare dig med dansk og med engelsk. Så vante er de blevet til danskere i det område.

Det er heldigvis lovligt for udlændinge at købe hus i Spanien, så umiddelbart skulle der ikke være noget til hinder for, at du gør alvor af dine planer om at flytte til det dejlige solbeskinnede Malaga.

Gå fra drøm til virkelighed

Hvis du i længere tid har drømt om at tage springet og flytte fra din kendte tilværelse i Danmark og ned til det mere ukendte Malaga, så bør du nok rykke på det, når du kan mærke, at det er ved at tage mere form og ikke længere bare er en urealistisk drøm.

Når drømmen skal gøres til virkelighed, er der flere ting, der skal spille sammen, og selv om det ikke er så meget anderledes at flytte fra den ene by til den anden indenlands, så er der alligevel nogle flere ting, der skal gøres, inden du kan flytte til et andet land.

Hvordan flytter man til Spanien?

Der findes heldigvis både nogle danskerklubber i Malaga, hvor du kan få noget assistance til det formelle og det praktiske, der følger med at flytte land. Der er også flere ejendomsmæglere, der har helt tjek på procedurerne, og som kan være dig behjælpelig.

Vær forberedt på, at det spanske system ikke er så velsmurt som det danske. Dels skal du væbne dig med tålmodighed, for ting tager i Manjanas land.

Der er et hav af blanketter, der skal udfyldes, når du skal have sådan noget som: sygesikring, residencia, forsikring, folkeregisterattest, bank, lægetelefon og så videre og så videre.

Du skal også have en ordentligt internet op at køre, og i det hele taget skal du have alle de ting, som du er vant til at have derhjemme. Alt det ager sin tid, og det er guld værd at have en støtte til at guide dig igennem alle processerne.

Livet i Malaga

Når alt er faldet på plads, og du sidder i dit nyindkøbte hus i Malaga, så vil du endelig kunne slappe af og nyde det liv, som du drømte om at få, når du engang bosatte dig her. Når vejrudsigten for Danmark siger noget om regn, slud, storm eller den først sne, og du stadig går rundt i sommertøj og sandaler, så vil du nok mene, at det var alt bøvlet værd.

De fleste, der udvandrer til den spanske solkyst oplever, at de får et liv der er, som om de var på ferie hele tiden. Vejret er skønt, livet er uden stress og jag, helbredet har det perfekt, humøret er bedre end nogensinde og fællesskabet i nærmiljøet er helt i toppen.

Er det også målet for dig at udskifte din nuværende tilværelse med sådan et ferieagtigt liv, så er det faktisk realisabelt. Lad det ikke bare blive ved drømmen.